1 Haziran 2016 Çarşamba

Özel Dentistanbul Ataşehir Polikliniği

Özel Dentistanbul Ataşehir Polikliniği


Dentistanbul Ataşehir Polikliniği Hakkında

Bünyesinde Pedodonti, Engelli Kliniği, Ameliyathane, Oraldiagnoz Radyoloj, Endodonti, Periodontoloji, Protez, Diş Beyazlatma Tedavi, Ortodonti ve Cerrahi Diş hekimliğini bulunduran Dent international Ağız ve Diş sağlığı merkezimiz uzman doktor ve deneyimli kadrosuyla hasta memnuniyetini birincil amaç olarak görmektedir. Her an kullanıma hazır tam teşekküllü ameliyat hanesi ve anestezi ekibinin yanı sıra engellilere özel bölümü, çocuklara özel oyun odası 20 farklı diş ünitesi ile 2000 m2 kapalı alan da otopark ve vale hizmeti ile 7 gün 24 saat hizmet vermektedir.

Özel Dentistanbul Ataşehir Polikliniği iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) sayfanın en üstünde verilmiştir. Özel Dentistanbul Ataşehir Polikliniği, İstanbul ili Ataşehir ilçesinde ağız ve diş sağlığı merkezi olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.
Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.


Şehir: İstanbul
İlçe: Ataşehir
Adres:Küçükbakkalköy Mah. Vedat Günyol Cad. No:12
Telefon: 0 (216) 880-0880



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder